Energetische massage

Een energetische massage is een combinatie van een  ontspanningsmassage met een energetische behandeling.

Massage is een van de oudste vormen van ontspanning. Tevens heeft het een helende werking, het  bevordert de bloedsomloop,  ontspant de spieren en verbetert de spijsvertering waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Een energetische behandeling  is een holistische totaalbehandeling, een natuurlijke methode van genezen op zowel  fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel nivo. Deze behandeling  tezamen met een massage versterkt het proces van oplossen van blokkades  het afvoeren van afvalstoffen, het activeren van het zelfgenezend vermogen en het herstellen van de balans en de vitaliteit.

Wanneer je het leuk vindt, kan je na afloop een kaart(je) trekken met daarop een boodschap voor jou.

Een energetische massage duurt 60 min., 90 min. of 120 min. Dit is inclusief een kort voorgesprek en na afloop een kort nagesprek en rustig bijkomen met een glaasje water.

Kenningsmakingskorting

Ter kennismaking je eerste massage of behandeling met 25% korting! Deze kennismakingskorting van 25% is niet geldig na, of in combinatie met, gebruikmaking van een andere (kortings)actie!

Sparen voor korting

Met een persoonsgebonden behandelkaart kun je sparen voor korting. Na 5 energetische massages, energetische behandelingen en/of ontspanningsmassages heb je een volle kaart en bedraagt je korting 5% (van het totaal bestede bedrag op je kaart) op je volgende energetische massage, energetische behandeling en/of ontspanningsmassage.

Het is ook mogelijk om een behandelkaart aan te schaffen voor 5 energetische massages  waarbij een korting wordt verrekend van 10%. Deze kaarten dienen bij vooruitbetaling voldaan te worden.

Denk niet wit, denk niet zwart maar denk in de kleur van je Hart.
Frank Boeijen