Energetische behandeling

Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van genezen, waarbij ik me als ontvangend kanaal openstel voor de universele (levens)energie. Deze helende energie wordt o.a. door handoplegging doorgeven  en zorgt ervoor dat blokkades in je lichaam, je psyche en je energiesysteem verminderen of verdwijnen. Je zelfgenezend vermogen  wordt geactiveerd en de vitaliteit wordt versterkt.

Een energetische behandeling is een holistische totaalbehandeling en kan ingezet worden bij o.a. de volgende klachten en situaties:

 • Bij het verzachten van pijn bij (chronische) ziektes;
 • Voor het verkrijgen van meer energie bij vermoeidheid, bijv. tijdens of na een ziekte, na een operatie of tijdens een moeilijke periode. Een energetische behandeling werkt ontgiftend op het lichaam;
 • Bij slaapproblemen of nachtmerries (ook bij hooggevoeligheid);
 • Voor ontspanning van zowel lichaam als geest;
 • Het herstel of verminderen van aandoeningen en klachten;
 • Bij problemen met zelfacceptatie en een negatief zelfbeeld;
 • Bij negatieve gevoelens of weinig zelfvertrouwen;
 • Bij bepaalde angsten, onrust of overtuigingen waar men last van heeft;
 • Inzicht krijgen in een (moeilijke) situatie;
 • Het leren omgaan met psychische of lichamelijke klachten;
 • Levensvraagstukken en vragen over de zin van ons bestaan.

Een energetische behandeling is voor iedereen, jong en oud, dus ook voor kinderen geschikt en wordt over het algemeen als heel prettig en zeer ontspannend ervaren. Je hoeft dus geen klachten te hebben om een energetische behandeling te ondergaan.  Deze behandeling kan goed naast een reguliere behandeling worden gegeven, werkt daarbij ondersteunend, geeft extra energie en verzacht pijn. Ook voor hooggevoelige mensen, die in het dagelijks leven moeite hebben hiermee om te gaan, kan een energetische behandeling een zegen zijn.

Bij een behandeling hebben we een kort voor- en nagesprek. Gedurende de sessie lig je gekleed op een behandeltafel. Tijdens de sessie kun je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, koude of tintelingen, je kunt beelden zien en inzichten ontvangen. Hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon.

Sommige mensen voelen helemaal niets, dat wil niet zeggen dat ‘het dan niet werkt’, de energieën doen hun werk.

Een energetische behandeling zorgt voor herstel van de balans in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is er meer of minder tijd nodig om de balans te kunnen herstellen. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen wenselijk. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg, jij beslist uiteindelijk hoe of wat.

Een energetische behandeling duurt 30 min. of 60 min. Dit is inclusief een kort voorgesprek en na afloop een kort nagesprek en rustig bijkomen met een glaasje water.

Kenningsmakingskorting

Ter kennismaking je eerste energetische behandeling of massage met 25% korting! Deze kennismakingskorting van 25% is niet geldig na, of in combinatie met, gebruikmaking van een andere (kortings)actie!

Sparen voor korting

Met een persoonsgebonden behandelkaart kun je sparen voor korting. Na 5 energetische behandelingen, energetische massages en/of ontspanningsmassages heb je een volle kaart en bedraagt je korting 5% (van het totaal bestede bedrag op je kaart) op je volgende energetische behandeling, energetische massage en/of ontspanningsmassage.

Het is ook mogelijk om een behandelkaart aan te schaffen voor 5 energetische behandelingen  waarbij een korting wordt verrekend van 10%. Deze kaarten dienen bij vooruitbetaling voldaan te worden.

 

Je kunt het leven op twee manieren leiden:
Alsof niets een wonder is
Of alsof alles een wonder is
Aan jou de keus.
Albert Einstein