Ervaringen

Heb je een positieve ervaring gehad bij ‘De Stem van je Hart’, dan stel ik het zeer op prijs als je dat wilt delen en hieronder een bericht achterlaat. Bedankt voor je komst en het delen van je ervaring! Hartegroet, Anja

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
73 berichten.
Heidi Vermeulen Heidi Vermeulen schreef op 13 juli 2018 om 10:00:
Heerlijke ontspannen massage, fijne sfeer! Een aanrader.
Cathelijne Van Alderen Cathelijne Van Alderen schreef op 22 juni 2018 om 10:00:
Anja neemt echt de tijd voor je. Ik heb een zeer uitgebreide ontspanningsmassage gehad van 60 minuten waarin je volledig ontspannen raakt.
Yvonne De Hoogh Yvonne De Hoogh schreef op 29 mei 2018 om 10:00:
De energetische behandeling was super ontspannend, heerlijk!
Antoinette Linders Antoinette Linders schreef op 30 maart 2018 om 10:00:
Heerlijke massage gehad. Warme persoonlijkheid en zeer professioneel. Zeker een aanrader!!!
Anita Anita schreef op 28 januari 2018 om 20:15:
Afgelopen dinsdag voor het eerst bij Anja geweest.
Genoten van een intensieve ontspanningsmassage en de oprechte aandacht van Anja.
Volgende afspraak weer gemaakt.
Aanrader!
Wil Heijnen Wil Heijnen schreef op 16 januari 2018 om 11:00:
Heerlijke ontspannen en professionele massage.
Ilonka Spruijt Ilonka Spruijt schreef op 14 januari 2018 om 11:00:
Heerlijk ontspannen massage.
Mark van Gils Mark van Gils schreef op 27 december 2017 om 11:00:
Lekkere ontspanningsmassage gehad. Echt relaxed.
Lieve Peeters Lieve Peeters schreef op 5 december 2017 om 18:05:
Hele fijne behandeling gehad. Voelde het echt doorstromen. Een lieve dame die met gevoel geeft.
Irma van Haperen Irma van Haperen schreef op 4 december 2017 om 18:06:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad! Letterlijk Van top tot teen ontspannen.
Marike Marike schreef op 30 november 2017 om 22:30:
Net terug van een heerlijke ontspannings massage (60min). De druk goed verdeeld, fijne olie, mooie muziek,fijne sfeer. Echt even tijd voor jezelf, t was zeker heel ontspannen! Dankje!
Karen DeJong Karen DeJong schreef op 11 november 2017 om 05:00:
Zeer fijne ervaring. Pure ontspanning...
Richard Richard schreef op 7 november 2017 om 19:19:
Vandaag bij Anja geweest voor een energetische massage.
Het is me zeer goed bevallen dat mijn volgende afspraak alweer gepland staat!
Aanrader!
Nicolette Van Straten Nicolette Van Straten schreef op 23 oktober 2017 om 10:00:
Heerlijke ontspannen massage, echt aan te raden.
Anja is zeer vriendelijk en vakbekwaam.
Nathalie Sips Nathalie Sips schreef op 3 oktober 2017 om 16:42:
Gisteren een energetische behandeling ontvangen van Anja. Anja is een lief en warm persoon die je met liefdevolle aandacht benadert.
Ine Eelants Ine Eelants schreef op 11 september 2017 om 10:00:
Anja is een fijne dame met prachtige energie , ik kan een behandeling bij haar van harte aanbevelen !
Marjolein Vanderstad Marjolein Vanderstad schreef op 25 augustus 2017 om 10:00:
Heerlijke massage!!
Willeke De Wit Willeke De Wit schreef op 21 juli 2017 om 10:00:
Het was geweldig. Ik heb anderhalf uur genoten van een heerlijke, ontspannen, rustgevende massage. Meteen vriendinnen attent gemaakt op deze aanbieding.
Marcel Brouwers Marcel Brouwers schreef op 21 juli 2017 om 10:00:
Prima massage, ontspannen en prettige sfeer.
Manuela Manuela schreef op 19 juli 2017 om 10:00:
Heerlijke ontspanningsmassage gekregen!
Hans Cools Hans Cools schreef op 19 juli 2017 om 10:00:
Alles was naar wens en heerlijke behandeling dus.
Peter Bottelier Peter Bottelier schreef op 26 juni 2017 om 19:07:
Vrijdag voor de eerste keer bij Anja geweest voor een combi behandeling van 90 minuten. Bij binnenkomst viel mij de warme bedding en veiligheid meteen op. De massage en energetische behandeling zijn volledige op elkaar afgestemd.
Ik voelde de diepe gronding in de massage ontstaan, thuiskomen voor mij. Als herboren stapte ik van de tafel. Ook de aandacht van Anja na de massage is warm en liefdevol en is voor mij een uitnodiging om hier een vervolg aan te geven.
Een echte aanrader voor wie zichzelf een cadeautje wil doen.
Dank je Anja
Corrie Corrie schreef op 16 juni 2017 om 17:14:
De allereerste keer was ik al enthousiast over de massage van Anja..De derde keer is mijn enthousiasme meer geworden. Zo eenvoudig en zo kundig,aan haar vertrouw ik me toe. Omdat ik zelf ook veel gemasseerd heb kan ik dit met overtuigingskracht zeggen.
De aandacht en liefde voor haar werk doet me goed.
Marjon Hendrickx Marjon Hendrickx schreef op 4 mei 2017 om 14:40:
Vanmiddag voor het eerst een ontspanningsmassage bij Anja gedaan. Wat een fijne, lieve, rustige, warme vrouw met dito handen. Voel me heerlijk nu. Over een vervolgafspraak hoefde ik niet na te denken. Heb meteen de combi geboekt. Bedankt Anja en tot volgende maand!
Cisca Heijmans Cisca Heijmans schreef op 28 april 2017 om 00:46:
Heerlijke massage, kundige handjes en een zeer vriendelijke dame.
Eric Fleuren Eric Fleuren schreef op 26 februari 2017 om 23:00:
Heerlijke warme massage, Zelfs voor mij die goed stil kan blijven liggen
Nicole Nicole schreef op 15 februari 2017 om 07:58:
Ik heb nu twee prettige energetische behandelingen gehad, goede ervaring en het helpt voor je innerlijke rust. En ook zeker gemerkt dat het rustgevend werkt in mijn dagelijks leven.
Anne Vogel Anne Vogel schreef op 7 februari 2017 om 11:00:
Een heerlijke massage Besloten om mezelf dit nog een keer te gunnen Meteen een nieuwe afspraak gemaakt Kan ik me op verheugen
Gerda Gerda schreef op 3 februari 2017 om 23:21:
Ik voelde me al weken ontzettend moe en duizelig. Twee dagen na de energetische behandeling van Anja voelde ik me al een stuk beter. Duizeligheid was helemaal verdwenen en de moeheid was voor 3/4 verdwenen. Inmiddels heb ik een tweede energetische behandeling gekregen van Anja en voel me er goed bij. Ze wist ook goed mijn blokkades te benoemen, zonder dat ik er iets van gezegd had. Ik ben erg blij dat ik gegaan ben. Bedankt Anja!
P Milton P Milton schreef op 24 januari 2017 om 23:00:
De massage was erg goed Zeker een aanrader Ik ga dan ook zeker een keer terug
Alice Alice schreef op 11 januari 2017 om 13:33:
Gisteren een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Anja.
Bedankt Anja, ook voor het fijne gesprek wat we daarna hebben gehad.
Tot binnenkort!
Mj Berende Mj Berende schreef op 10 januari 2017 om 11:00:
Een heerlijke combinatiemassage gehad zeer ontspannen
Een echte aanrader !
M Passemiers M Passemiers schreef op 24 december 2016 om 16:06:
Ik ben gisteren voor het eerst bij Anja geweest voor een ontspanningsmassage. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n fijne massage gehad. Ik voelde dat ze alles met zoveel zorg en aandacht deed. Verder straalt ze zoveel rust uit, waardoor ik direct in de ontspanning was. Ook de technieken die zij gebruikt voelde goed en waren op bepaalde punten vernieuwend voor mij. Haar handen voelden warm en ik kon merken dat dit wel bijzonder was.
Ik heb direct een nieuwe afspraak voor in het nieuwe jaar met haar gepland. Het voelde écht als een kadootje voor mezelf. En dat ga ik vaker doen!
Niels Woudstra Niels Woudstra schreef op 23 december 2016 om 12:00:
Anja geeft een prettige ontspanningsmassage. Ze straalt rust en warmte uit. Aanrader.
Jack Peijs Jack Peijs schreef op 21 december 2016 om 12:00:
heerlijk relax uurtje
Marloes Dekkers Marloes Dekkers schreef op 20 december 2016 om 12:00:
Zeer prettige ervaring totaal ontspannen
Diana Diana schreef op 16 december 2016 om 15:04:
Ik heb bij Anja een full bodymassage gehad, en ik vond het een zeer fijne ervaring. Lieve vrouw en een zeer nette massage kamer. Zeker een aanrader. Anja bedankt heb er echt van genoten.
Henk Tettero Henk Tettero schreef op 13 december 2016 om 11:00:
Voelde me erg op mijn gemak. Anja besteedde veel aandacht aan mijn lichaam om te ontspannen in een ontspannen sfeer. Na de behandeling kreeg ik wat water omdat het lichaam toch zijn afvalstoffen kwijt moet raken. Na afloop voelde ik me een beetje loom/moe, maar na verloop van tijd weer kwiek en fit. In het begin was ik wel een beetje gespannen, maar dat was zo weg. Je weet het wel, maar je moet toch de signalen die je lichaam aangeeft serieus nemen. En deze behandeling is daarvoor een startsein. Je hebt maar een lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Anja bedankt.
Linda Linda schreef op 9 december 2016 om 12:38:
Vandaag genoten van een heerlijk ontspanningsmassage.
Fijne ruimte, rustige muziek, heerlijke massageolie en een aardige en goede masseuse.
Marlene Jedeloo Marlene Jedeloo schreef op 7 december 2016 om 11:00:
Heerlijke behandeling gehad, deed me erg goed.
Jozeph Jozeph schreef op 14 november 2016 om 23:00:
Anja, dank je wel voor je energetische behandeling. Wat jij doet zouden meer mensen moeten weten. Ik kwam gespannen binnen en ging helemaal rustig en ontspannen weer weg. Die rust heb ik dagen later nog gevoeld. Wat fijn om zo nu en dan een behandeling van je te krijgen.
Herman Vink Herman Vink schreef op 26 oktober 2016 om 10:00:
Prima complete ontspanningsmassage met gebruik van heerlijke olie !!. Vooral de aandacht voor hoofd en gezicht maakte een positieve indruk. Kleine kanttekening: een kapstok zou geen overbodige luxe zijn !
Francien Francien schreef op 25 oktober 2016 om 11:02:
Wat ben je een fantastisch open en eerlijk mens.
Met een hart voor God, die jou dit talent gegeven heeft, om de mens, waar hij zoveel van houd, te kunnen bereiken met Zijn liefde.
Rianne Vekemans Rianne Vekemans schreef op 27 september 2016 om 10:00:
Heel zorgvuldige, ontspannende en vakkundige massage gehad.
Marijke Marijke schreef op 29 juli 2016 om 14:11:
Ik heb de afgelopen maanden een paar ontspanningsmassages gehad bij Anja en het is echt heerlijk. Ze straalt als persoon al rust uit en van haar handen straalt warmte af, dat voel je al bij de eerste aanraking. Ik trakteer mezelf nu één keer per maand op dit heerlijke uurtje opladen.
Suus Hense Suus Hense schreef op 29 juli 2016 om 09:56:
Super lekker en de volgende afspraak al gemaakt
Tamara Lennerts Tamara Lennerts schreef op 13 juli 2016 om 00:30:
De energetische behandeling was lekker ontspannend.
Arlette Arlette schreef op 9 juli 2016 om 20:04:
Genieten en nagenieten van de fantastische combi behandeling van Anja.
Zeer professioneel met warmte en gevoel een heerlijke massage gekregen en de energetische behandeling was ook erg mooi en puur.
Aanrader, pure verwennerij voor jezelf of een ander!
Hanneke Verhoeven Hanneke Verhoeven schreef op 8 juli 2016 om 10:00:
Hele fijne en ontspannende massage gehad. Zeer vriendelijk benaderd.
Petra Dirkx Petra Dirkx schreef op 6 juli 2016 om 10:00:
Het was fijn en ontspannen precies waar ik voor kwam, heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt
Ronald Wolthuis Ronald Wolthuis schreef op 30 juni 2016 om 12:00:
Zojuist een prima ontspanningsmassage gehad.
Anja doet haar vakkundige werk in een ontspannen en rustige sfeer.
De 90 minuten waren om voor dat ik het doorhad. Echt een aanrader!!!
Adrie Adrie schreef op 15 februari 2016 om 20:02:
Ik ben nu twee keer geweest voor een ontspanningsmassage.
Dit was naar alle tevredenheid en ga zeker nog eens terug. Een aanbeveling waard.
Sonja Sonja schreef op 9 februari 2016 om 11:48:
Ik was blij verrast na mijn bezoek aan de Stem van je Hart. Aangezien ik er niet echt van houd dat er aan me "geplukt" wordt, heb ik me deze keer goed kunnen ontspannen en heb erg genoten van de combi- massage. Ik ga zeker een nieuwe afspraak maken. Bedankt!
Marga Ijpelaar Marga Ijpelaar schreef op 4 februari 2016 om 11:00:
Het was een heerlijke behandeling.
Riet Keetels Riet Keetels schreef op 28 januari 2016 om 11:00:
Heerlijke massage in een prettige omgeving!
Sylvia Frijters-Bouwmans Sylvia Frijters-Bouwmans schreef op 26 januari 2016 om 11:00:
Zeer professionele behandeling, erg prettig en de sfeer is goed. Ik zou het zeker aan derde aanraden om zelf deze ervaring op te doen.
Lianne Lianne schreef op 24 januari 2016 om 22:10:
Heel puur, fijn, helend en warm.
Dank je wel Anja!
Bert Voeten Bert Voeten schreef op 18 januari 2016 om 11:00:
Heerlijke ontspannen massage waarvan ik weer opgeladen ben.
Cees Lankhuizen Cees Lankhuizen schreef op 13 januari 2016 om 11:00:
Fijne behandeling, heel ontspannend en ga nog een keer.
Eva Eva schreef op 12 januari 2016 om 23:47:
Vanavond een heerlijke ontspannende massage en energetische behandeling gehad. ik voelde me meteen op mijn gemak met de kalme, vriendelijke uitstraling van Anja en de rust die er in de ruimte hing was heerlijk. Ik ga zeker binnenkort nog een tweede afspraak maken!
Van den H Van den H schreef op 28 december 2015 om 20:51:
Super massage en energetische behandeling gehad. Ik voel me weer heerlijk energiek! Anja is super.
Eline Breems Eline Breems schreef op 22 december 2015 om 02:23:
Heerlijke, ontspannende massage gehad!
Denise Denise schreef op 17 december 2015 om 12:19:
Net terug van een heerlijke ontspanningsmassage met energetische behandeling. Ik ben van het nuchtere type. Het verbaasde me dan ook echt dat Anja na afloop persoonlijke "knelpunten" van mij wist te benoemen.... Daar samen nog even over gepraat, erg fijn!
Voor mij voor herhaling vatbaar!
Johanna Verkooijen Johanna Verkooijen schreef op 16 december 2015 om 01:56:
Hele fijne massage, was helemaal relaxt, jammer om op te staan.
J. Willems J. Willems schreef op 14 december 2015 om 12:00:
Ik ben altijd een heel slechte slaper geweest. De laatste tijd sliep ik amper 4 uur per nacht. Na een eerste energetische behandeling bij Anja merkte ik meteen al een groot verschil. De eerste avond daarna voelde ik de behoefte om eerder naar bed te gaan wat helemaal nieuw voor me was. Sliep ook meteen veel langer door. Ik heb na 3 wekelijkse energetische behandelingen een totaal ander slaappatroon gekregen. Zelfs overdag val ik nu wel eens in slaap wat me nooit eerder gebeurt is. Kan bijvoorbeeld voor de tv zomaar in slaap vallen. Snap er niks van dat er zoveel kan veranderen door een paar behandelingen. Ik ben heel gelukkig met Anja omdat ik veel meer rust in mezelf heb gevonden. Kan het iedereen aanraden om bij Anja energetische behandelingen te ondergaan. Ik heb gemerkt dat het alle verschil kan maken. Anja is super.
Laura Swaans Laura Swaans schreef op 13 december 2015 om 12:00:
Zodra ik binnen kwam voelde ik de rust meteen over me heen komen. Alle stress die ik voelde leek wel meteen verdwenen.
Anja is super aardig en je voelt je er ook meteen op je gemak.
De massage was de beste die ik ooit heb gehad. Je voelt je nog lang na de massage super ontspannen en het lijkt wel of je even in een andere wereld bent: De wereld van rust en kalmte.
En dat was de stem van mijn hart.
Melissa Van Wagtendonk Melissa Van Wagtendonk schreef op 8 december 2015 om 12:00:
Hele fijne, ontspannende massage. Vriendelijke ontvangst, ruimte voor een praatje. Een aanrader.
Ria De Hoon-Coremans Ria De Hoon-Coremans schreef op 8 december 2015 om 12:00:
In een zeer ontspannen sfeer een fijne massage genoten, zeer aan te bevelen!!
Corine Blommensteijn Corine Blommensteijn schreef op 17 oktober 2015 om 12:00:
Een heerlijke ontspannen massage gehad en na afloop nog prettig nagepraat. Goed gevoel overgehouden aan deze behandeling. Zeker een aanrader!
Sandra Van dongen Sandra Van dongen schreef op 17 september 2015 om 12:00:
Ik kom graag terug! Een zeer prettige eerste ervaring en een heerlijke massage. Boven verwachting!
Ik raad het iedereen aan.
Joyce Rommens Joyce Rommens schreef op 30 augustus 2015 om 12:00:
Heerlijke massage gehad... één van de beste ooit. Echt een aanrader!
Carmen Schuitvlot Carmen Schuitvlot schreef op 15 augustus 2015 om 12:00:
Deze massage was boven verwachting Ik heb al veel massages gekregen bij diverse masseurs, maar deze massage overstijgt ze allemaal. Voelde me 100 ontspannen. Zeker een dikke aanrader.
Motell Rijnen Motell Rijnen schreef op 3 augustus 2015 om 12:00:
Massage van anderhalf uur + 15 minuten energetische behandeling waren wat mij betreft veel te kort. Had nog uren mogen duren. Een zeer ontspannende massage, met veel energie, gegeven door een buitengewoon aardige masseuse. Echt een aanrader!