Sensi-therapie

Sensi-therapie is een  nieuwe krachtige holistische  en geheel natuurlijke therapievorm en gaat ervan uit dat alle klachten, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan door een onbalans van de aura ofwel het energetisch lichaam. De onbalans kan veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen patronen en thema’s van onze ouders die al generaties onbewust doorgegeven kunnen zijn.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen door:

– Wat niet in het lichaam thuishoort, eruit te halen
– Wat te kort is , aan te vullen
– Te behandelen zodat balans ontstaat

Tijdens een  behandeling worden de voor jou op dat moment geschikte behandelmethoden en technieken met behulp van een biosensor  (energetisch meetinstrument)  en een vast protocol bepaald en toegepast. Iedere  behandeling is uniek en op de persoon afgestemd.

Binnen de Sensi-therapie worden diverse behandeltechnieken en methoden gecombineerd zoals: energetische behandeling, Holistic Pulsing, drukpuntmassageedelsteentherapie, EFT (Emotional Freedom Technique) voeding- en allergiemetingdiëten, remedies, orthomoluculaire middelen.

Sensi-therapie brengt je terug in je lichaam, leert het te begrijpen en ernaar te luisteren.

De ervaring leert dat een beperkt aantal consulten voldoende is om klachten te verminderen of weg te nemen. Over het algemeen is na 2-4 behandelingen het gewenste resultaat bereikt. (afhankelijk van de persoon en de klacht).

In de reguliere zorg wordt vaak medicatie voorgeschreven waardoor symptomen van de klacht worden onderdrukt maar  de oorzaak en achterliggende thema’s  worden niet onderzocht en behandeld. Sensi-therapie is erop gericht de oorzaak van de klacht op te sporen en deze te behandelen zodat de balans in onszelf steeds meer kan worden hersteld. Door het herstellen van de balans in onszelf is ons lichaam in staat zichzelf te genezen.

Sensi-therapie is geschikt voor iedereen
Sensi-therapie is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Ook voor de allerkleinsten, juist omdat het een vriendelijke en natuurlijke therapie is met snel resultaat.

Een eerste behandeling duurt gemiddeld 60-90 min.
Een vervolgbehandeling gemiddeld 60-75 min.
Houd bij het plannen van een afspraak rekening met een mogelijke uitloop.

Voor een behandeling hoef je alleen je schoenen uit te doen.

De therapie is complementair aan de reguliere gezondheidszorg en andere vormen van therapie.

Prijzen zijn exclusief de uitgemeten aanvullingen zoals remedies en orthomoluculaire middelen. Houd hier rekening mee.

Gebruik je medicijnen of andere alternatieve middelen, neem deze dan mee.

Vergoeding
Vergoeding via een Persoonsgebonden Budget (PGB) is  wellicht mogelijk. U kunt hiervoor de website www.pgb.nl raadplegen.

Sensi-therapie is aftrekbaar van de belasting.

Sensi-therapie is een nieuwe vorm van therapie en wordt helaas niet vergoed door verzekeringen.

Als twee Harten samen praten,
dan hoef je je geen zorgen te maken.