Wandelcoaching

Bij wandelcoaching verlaten we de beslotenheid van mijn praktijkruimte  in Oosterhout en trekken de natuur in. Op korte afstand van mijn woonadres ligt een bosgebied. Wandelen in de natuur zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal/emotioneel en nodigt als vanzelf uit tot verbinding maken met jezelf, wat je wilt bereiken en naar het luisteren naar je innerlijke stem, “de Stem van je Hart”.

In een natuurlijke omgeving kan het voor veel mensen makkelijker zijn om te praten over onderwerpen die moeilijk zijn en gevoelig liggen.

De natuur heeft een rustgevende en helende werking en zijn eigen symboliek die aanknopingspunten biedt bij dat wat zich voordoet in ons leven. We zullen hier soms letterlijk bij stil staan. Denk aan een obstakel op de weg b.v. een omgevallen boomstam. Het kan een symbool zijn voor de belemmeringen die jij tegenkomt om dat wat jij wilt, te verwezenlijken. Een kruispunt of T-splitsing kan wijzen op een te maken keuze. Welke weg kies je? Een plotseling opstekende windvlaag kan vertaald worden naar tegenwind of weerstand die jij ervaart.

Bij wandelcoaching kan de duur variëren van anderhalf tot ongeveer 3 uur. Geheel naar eigen keuze.

“Een grote passie moet men volgen, tegen elk beter weten in”
Hugo Claus