Werkwijze

Tijdens een consult vorm ik me een beeld van je klachten en wat er nodig is deze klachten te doen verminderen cq te doen verdwijnen. Ik werk holistisch, energetisch wat betekent dat ik naar de mens in zijn geheel kijk, naar zijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Gedurende ons leven kunnen door beperkende overtuigingen, onderdrukte emoties en beschermingsmechanismen blokkades in onszelf en ons energiesysteem ontstaan. Door deze blokkades doen we niet wat we diep van binnen willen, luisteren we niet naar “de Stem van ons Hart’, met andere woorden stem van onze ziel en raken steeds verder van onszelf, van wie we in de kern wezenlijk zijn, verwijderd waardoor onze energie niet goed meer stroomt en allerlei  klachten of zelfs ziekten kunnen ontstaan.

Klachten en ziekten zijn signalen en richtingaanwijzers van onze ziel. Een boodschap van onze ziel om te onderzoeken waar wij en ons leven uit evenwicht zijn geraakt. Een consult is dan ook gericht op bewustwording van de oorzaken  van de ontstane onbalans en de achterliggende thema’s. Inzicht en bewustwording  in patronen is essentieel  voor het herstellen van de balans in onszelf en op onze weg naar heling. Werkelijke heling komt van binnenuit. Als we in balans zijn, geneest ons lichaam zichzelf.

Tijdens een consult worden  verschillende behandeltechnieken gecombineerd.  We gaan samen aan de slag om jou weer dichter bij jezelf te brengen en de balans in jezelf en je leven te herstellen.

Bewustwording en inzicht verkregen door energetische therapie,  Sensi-therapie en/of (wandel)coaching eventueel aangevuld met energetische behandelingen, ontspanningsmassages en/of energetische massages, dragen ertoe bij dat blokkades langzaam gaan oplossen, je weer gaat luisteren naar “de Stem van je Hart”, je energie beter gaat stromen en klachten kunnen verdwijnen.

Jouw ziel weet de bestemming,
en jouw Hart weet de weg.