Wie ben ik

Na bijzondere ervaringen in mijn leven, is mijn bewustzijn ontwaakt. In die periode is een grote behoefte in mij ontstaan om mezelf te willen ontwikkelen.

Ik ben cursussen en workshops gaan volgen in bewustwording en zelfontwikkeling, magnetiseren, healing, reiki tot Reiki Master, ontspanningsmassage, ayurvedische massage, kindermassage, introductiecursus voetreflexologie, mediumschap, een 3 – jarige opleiding tot  energetisch coach/therapeut en transformatie therapeut, een opleiding tot Sensi-therapeut en een OMNI hypnoseopleiding.

Regelmatig ben ik erop gewezen dat ik helende energie doorgeef. Zo werd mij eens gevraagd of ik magnetiseerde terwijl dat toentertijd voor mij nog een ver van mijn bed show was. De cursussen Reiki en magnetiseren hebben me handvatten gegeven hoe te healen. Nu weet ik dat ik ook zonder die cursussen kon healen. Healen is voor mij een ontdekkingsreis zoals het hele leven een ontdekkingsreis is.

“De Stem van mijn Hart”  heeft me steeds dichter bij mezelf gebracht en me verder gevormd. Tezamen met mijn opgedane levenservaring wil ik mensen graag bijstaan in hun proces en ondersteuning, een luisterend oor, healing en ontspanning bieden door middel van energetische therapie, Sensi-therapie, (wandel)coaching, massage en een combinatie daarvan. Ik werk vanuit mijn intuïtie en voel vaak wat iemand nodig heeft.

Liefde is de grote heler.
Liefde is grenzeloos, en onverdeeld
en kent geen begeerte en geen angst.
Liefde is zichzelf genoeg en vervuld
en laat zich zien in compassie,
in rust, in eenvoud, in vreugde.
Deze ultieme Liefde,
immer stil aanwezig
in het heiligdom van je Hart.
Wees stil en vertrouw je toe.
Prajnaparamita